Over ons

Loonbedrijf P. Pijnenburg & Zn BV is het oudste loonbedrijf van Tilburg en is uitgegroeid tot een zeer modern bedrijf dat door de jaren heen veel kennis en expertise heeft opgedaan. Loonbedrijf P. Pijnenburg & Zn BV is al meer dan 40 jaar betrokken bij het grootschalig groenonderhoud binnen gemeentes en groenaannemers. Hierbij moet gedacht worden aan het onderhoud van grasstroken, sportvelden, ecologische gebieden, watervoerende sloten, perceelsloten, hakhoutwallen en inidividuele bomen in buitengebieden.

Loonbedrijf P. Pijnenburg en Zn. BV is vooral actief in de wijde omgeving van de regio Tilburg. Wij werken nauw samen met Nouwens Groenprojecten, een modern, allround hoveniersbedrijf voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin of buitenruimte.

Loonbedrijf P. Pijnenburg en Zn. BV maakt structureel werk van CO2-reductie binnen de bedrijfsvoering en is een Erkend leerbedrijf.


 

Historie

Loonbedrijf P. Pijnenburg en Zn. BV werd opgericht in januari 1952 als Loonbedrijf Gebr. J en P Pijnenburg.
Wat begon als een agrarisch loonbedrijf met dorsen etc. groeide door de verstedelijking uit tot een veelzijdige dienstverlener voor gemeentes, aannemers en particulieren.

In 2000 namen Hans en Peter Pijnenburg het bedrijf over van Piet Pijnenburg. Acht jaar later werd de naam gewijzigd in Loonbedrijf P.Pijnenburg en Zn. BV. Vandaag de dag werken we nog veel voor overheden, aannemers en particulieren.
 


Zie ook: